zondag 10 januari 2010

Aanbieding Voorjaarsvakantie Toscane

Toscane - Casole d'Elsa - Antica Fonte Resort


Temidden van de zacht glooiende Toscaanse heuvels, langs de felbetwiste grens tussen Florence en Siena bij het Chianti Classico-gebied, ligt onze Resort De Oude Bron (Antica Fonte Resort) , dicht bij een historische punt waar bronwater komt opborrelen.
De woning bestaat uit drie vrijstaande huizen die los van elkaar staan en waarin zich 15 appartementen bevinden. Charmant ingericht, met buitenmuren van steen, baksteen vloeren, houten balkenplafonds, badkamer bekleed met marmer, met eigen entree en tuin, verwarming en airconditioning, satelliet TV en toilet.
Dus 3 huizen waarin 15 appartementen en in totaal 56 slaapplaatsen, onderverdeeld in 3 types:
2kamer-appartement, 3kamer-apartement en 4kamer-appartement.

Het huis ROSA bestaat uit 4 appartementen:
3 3kamer-appartementen op de begane grond en een 2kamer-appartement op de eerste verdieping met een totaal van 10 kamers, 4 woonkamers met slaapbanken (20 slaapplaatsen voor volwassenen en 8 slaapplaatsen voor kinderen)

Het huis GINESTRA bestaat uit 5 appartementen:
4 3kamerappartementen; 2 op de begane grond en 2 op de eerste verdieping. en een 2-kamer appartement op de begane grond met een totaal van 9 kamers, 5 woonkamers met slaapbank (18 slaapplaatsen voor volwassenen en 10 voor kinderen).

Het huis MARGHERITA bestaat uit 6 appartementen:
3 2-kamerappartementen op de begane grond, 1 3-kamerappartement op de begane grond en 2 3-kamerappartementen op de eerste verdieping met een totaal van 9 kamers en 6 woonkamers met slaapbanken. (18 slaapplaatsen voor volwassenen en 12 voor kinderen ).

Aanbieding voor 20-28 Februari:
Tweekamer-appartement (2+2) : € 518 (incl.eindschoonmaak en verwarming)
Driekamer-appartement (4+2) : € 760 (incl.eindschoonmaak en verwarming)
Vierkamer-appartement (6+2): € 990 (incl.eindschoonmaak en verwarming)

Voor meer info: http://www.anticafonteresort.it/ of mail naar:mailto:info@anticafonteresort.it
of zie verder op onze site: Klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten