vrijdag 15 januari 2010

Italie2go en Zoover


Zoover. Wat de Nederlanders betreft is het de beoordelingssite nummer 1, als het om vakantie-accommodaties gaat. En dat hadden wij, van Italie2go, natuurlijk ook al opgemerkt. Na contact te hebben gehad met Zoover, hebben we besloten om de Zoover-beoordeling (voor zoover aanwezig...) toe te voegen aan de omschrijvingen. Super, toch?

Als ik kijk hoeveel mensen er online zijn bij Zoover.nl en Zoover.it, is er een wereld van verschil:
Nederland: - 4.118 bezoekers online
Italië: - 200 utenti online

Dat verklaart meteen waarom de accommodaties die veel door Nederlanders worden bezocht, wél al op Zoover staan. Er zijn daarentegen nog héél veel supergoede accommodaties in Italië die wij Nederlanders nog niet ontdekt hebben. Vaak is dat omdat ze niet op de Nederlandse portalen staan i.v.m. het gebrek aan talenkennis maar ook omdat de Italiaan simpelweg niet zoveel op internet aanwezig zijn als wij Nederlanders. Wat zou jij doen als het de hele dag mooi weer is?;-)
Op Italie2go staan veel Italiaanse accommodaties die inderdaad nog niet ontdekt zijn door het Nederlandse publiek. Zo langzaamaan zal iedere accommodatie aan Zoover toegevoegd worden. Aan u de recensies en waarderingen!

1 opmerking: