woensdag 10 februari 2010

Venetië is meest romantische Valentijn bestemming

Dat Venetië een heel romantische vakantiebestemming is, wisten we al lang. Niet voor niets was Casanova in Venetië;-) Maar hoé romantisch is het nu eigenlijk? Mijn oog viel op een artikel van Zoover World:
Zoover vroeg haar bezoekers naar hun meest romantische bestemmingen. Als populairste vakantiebestemming om met je geliefde heen te gaan, kwam Venetië (20%) uit de bus. De “stad van de bruggen” staat bekend om zijn gondels die varen door de beroemde kanalen. Een bezoeker schrijft op Zoover: “Venetië moet je gewoon een keer gezien hebben, wat een geweldige stad! Alles is mooi, oud en romantisch. Echt een aanrader is natuurlijk een gondelvaart, als je dan toch in Venetië bent.”
Lees hier het hele artikel.

Ook naar Venetië? Hoor bijvoorbeeld dit comfortabele appartement 'Cá Rielo'van de familie Zavagno.Geheel in 18e eeuwse sfeer, gelegen in het meest charmante gedeelte van Venetië.

Of overnacht in een Bed and Breakfast 'Casa Franca' nét buiten Venetie met een handige busverbinding. Venetië is van hieruit bereikbaar in een kwartier. De bus gaat iedere 20 minuten.

Voor de huur van een bungalow, chalet, kampeer- of camperplaats, kunt u terecht op Ca'Savio, aan de kust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten