dinsdag 20 april 2010

Last Minute Gardameer, Maso Salim, TrentinoMaso Salim (Boerdeij Salim) ligt in een harmonieus landschap met een wijds uitzicht op het grondgebied van het Hoge Garda. In 2007 geheel gerenoveerd en omringd door bossen en wijngaarden.
Logeren bij Maso Salim betekent jezelf onderdompelen in de natuur, weg van de drukte van het dagelijks leven met de mogelijkheid om verschillende outdoorsporten te beoefenenen. Naast het feit dat het een heerlijk rustige plek is, is het door zijn positie ook een ideale uitvalsbasis voor excursies met de mountainbike of te paard, klimsporten, goed uitgeruste rotswanden vor de hoogste niveaus, wandelen, Nordic Walking. De klimwanden op slechts 5 minuten. lopen!
De sportmogelijkheden kunnen worden uitgebreid met watersporten op de nabijgelegen schilderachtige meer van Cavedine (5 minuten) of aan de oevers van het Gardameer (15 minuten).Vanuit het cultureel oogpunt kunt u een duik in de Middeleeuwen nemen door één van de 4 kastelen in de omgeving te bezoeken: in Drena, Madruzzo, Toblino en Arco.


De boerderij heeft 3 volledig onafhankelijke appartementen met eigen centrale verwarming en van verschillende groottes (2-7 personen), allemaal ingericht in massief hout in de stijl van de eenvoudige lokale traditie.

Groot terras met barbecue - Speeltuin- Eigen parkeerplaats - Rotswanden!

Trentino-Alto Adige
GARDAMEER
Maso Salim Relax apartments in Drena (Gardameer) heeft de volgende Last Minute:
Het voorjaar aan het gardameer: ideaal voor klimsport, mountainbiking en familievakanties.
2 persoons appartement: vanaf €55 / per dag
3-7 persoons appartement: vanaf €90 / per dag
Voor de korting neemt u contact op met Maso Salim via dit contactformulier of vermeld in uw mailing italie2go.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten