dinsdag 20 april 2010

Lats Minute Latium


Een weekje tussen de heuvels in de buurt van Rome, Latium. Landelijk gelegen in een mideleeuwse omgeving.
Logies en ontbijt op basis van 2 personen slechts €250!! Kinderen tot drie jaar gratis.
Boek uiterlijk 25/04/2010

Een vrijstaand landhuis, gelegen in Noord-Lazio, 50 km van Rome, 80 km van Orvieto, 20 km van Viterbo en slechts 15 km van de snelweg A1 (afslag Magliano Sabina).

MENICA MARTA Country House is landelijk gelegen in het middeleeuwse dorp Fabrica di Roma, in de buurt van de Cimini bergen (Monti Cimini), het dal van de rivier en de oude Via Amerina, tussen Lazio en Umbrië. Het ligt op een strategische positie voor een bezoek aan de belangrijkste toeristische trekpleisters van het Tuscia District, de aarde van de Etrusken.

Het pand is omgeven door een ruime en rustgevende tuin met hazelnoten en olijfbomen en is ingericht met tafels en stoelen om ook buiten te kunnen eten.

MENICA MARTA Country House is de perfecte locatie voor mensen die de rust van het Italiaanse land leven zoeken, maar ook voor degenen die schatten van het prachtige Noord-Latium willen ontdekken: geschiedenis, natuur, gastronomie, sporten en thermale baden.

Het Meer van Vico ligt op slechts 8 km en u kunt er zwemmen, windsurfen, kanoën. De beroemde Terme dei Papi in Viterbo liggen op slechts 15 km. van het huis. Het meer van Vico (Lago di Vico) is gemakkelijk bereikbaar vanaf Bed and Breakfast Menica Marta. Zowel met de auto als met de fiets

MENICA MARTA Country House heeft 3 self-catering studio's met een volledig ingerichte kitchenette, een tweepersoons bed, een plafond-ventilator, TV, badkamer met douche. Elke studio is geschikt voor twee tot vier personen. De huur is inclusief linnen en handdoeken. Gratis elektrische verwarming en voorzien van airconditioning. Gratis parkeren, gealarmeerd garage voor fietsen, barbecue.

Indien gewenst is het ook mogelijk naar onze ontbijt-service te vragen. Die zal worden geserveerd in de tuinzijde met onze zelfgemaakte jam, brood en traditionele koekjes en cakes.

MENICA MARTA Country House is de ideale uitvalsbasis voor de formule BED and BIKE (bed en fiets), voor uw fietsvakantie.

Vakantie met uw huisdier? Ja, het is mogelijk! Goed opgevoede huisdieren en paarden zijn welkom.

Het is ons een plezier u zich thuis te laten voelen. Om met u samen te lachen en het vertrouwde 'Italian way of life' te delen.

Bij aankomst treft u een uitgebreid activiteitenprogramma en informatiepakket over de omgeving en een welkomstgeschenk met lokale producten van ons land!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten