maandag 13 mei 2013

100% Toscane ResigidsDe afgelopen maanden heeft mo’media hard gewerkt om de regiogids 100% Toscane up to date te maken. De gids is voorzien van nieuwe adressen, wandelroutes en foto’s en daarmee weer helemaal fris en inspirerend! Toscane is al jaren een populaire bestemming voor Nederlanders. Geen wonder, want iedereen moet Florence en de scheve toren van Pisa een keer gezien hebben. Wie dieper de regio in gaat, ontdekt dat Toscane veel plekken kent waar je letterlijk en figuurlijk het echte Italiaanse leven kunt proeven.
Al eerder schreven we over deze serie gidsen van Mo'Media. Namelijk de 100% Noord-Italië gids (lees hier). Ook deze keer zijn we enthousiast over de gids.

Jouw reisgids naar plekken waar anderen niet komen
Het concept van de regiogids 100% Toscane blijft zoals je van alle 100% reisgidsen gewend bent:de highlights van de bestemming in combinatie met de leukste en meest unieke adressen. Met uitneembare wegenkaart en diverse routes door stad én natuur. Inclusief gratis cd‐rom met alle genoemde adressen, voor in je TomTom of Garmin. Tot slot: samengesteld door een Nederlandse auteur die al jaren in de regio woont.

Handige extra's
Ook deze regiogids heeft weer een handige uitneembare wegenkaart in A2-formaat, zodat je zonder problemen de omgeving kunt verkennen. Aan de hand van goed omschreven autoroutes, plan je een weekend, dagje uit of langere vakantie. Met de bijgeleverde CD-ROM zet je alle adressen en omschrijjvingen bovendien eenvoudig in je navigatie-systeem (Garmin of TomTom).Achterin de reisgids een 6-tal uitneembare routes zoals een natuurwandeling, stadswandeling en fietsroute.


Ook de gids 100% Toscane mee op reis?

Het boekje is te koop via www.100procenttravel.com voor de prijs van €24.95
ISBN: 978-90-5767-538-6
Auteur: Evelyn Dol, Paul Schilperoord en Sonja de Graaf

Win een exeplaar via Facebook.

Je maakt kans een exemplaar van 100% Toscane te winnen via onze Facebook Fanpage.
De actie loopt tot 7 Juni 2013.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten