Over Italie2go

Italie2go is een online marktplaats waar aanbieder en klant elkaar treffen. Rechtstreeks boeken bij de Italiaan, zonder tussenkomst van een derde partij.

Italie2go is opgezet vanuit een passie voor Italië en vanuit een gebrek aan aanbod op de Nederlandse markt. "Kleinschalige accommodaties worden vaak in Italiaanse taal aangeboden aan Italiaans publiek", zegt Karin Poelstra, de eigenaresse van Italie2go. "Het idee dat de meeste echt Italiaanse accommodaties voornamelijk op Italiaanse sites te vinden zijn, bracht ons op het idee ze in beeld te brengen bij Nederlandstalig publiek, simpelweg door te vertalen". Het aanbod op Italie2go varieert van een groter hotel tot een vakantiewoning van en particulier.

De advertenties op Italie2go worden beheerd door de eigenaar. "Eigenlijk werkt het net als Marktplaats", aldus Karin. "Men plaats zijn advertentie door zelf een omschrijving in te voeren, foto's te uploaden en een bijbehorende prijs te noemen. Wij doen de vertaling".

Het leuke is dat men kan zoeken op type accommodatie zoals bijv. een camperplaats of B&B. Ook kan men zoeken op de kaart om zo te kijken of er langs een bepaalde route een accommodatie is. Handig om een rondreis te plannen.
Daarnaast geeft Italie2go toeristische informatie. Via de website www.italie2go.nl maar ook via de Blog.

Naar Italië? Dan is het de moeite waard te starten via Italie2go.
Wie werken bij Italie2go?

Karin Poelstra
Heeft als Nederlandse een aantal jaren in Italie gewoond. 
Zij beheert o.a. de sales en advertenties op Italie2go en is het directe aanspreekpunt van het bedrijf.

Gianluca Zanferrari
Rasechte Italiaan en opgegroeid in het mooie Piemonte, om op zijn 32e naar Nederland te verhuizen.
Hij is de technische man achter Italie2go. ICT en webdesign zijn woorden die bij hem passen. Vanuit zijn eigen bedrijf ZanfiSolutions, klikt hij op de juiste toetsen om Italie2go soepel te laten lopen.

Als echtpaar zorgen Karin en Gianluca dat Italie2go vernieuwend blijft.