vrijdag 26 maart 2010

Fietsvakantie? Ga naar Bubbio - Piemonte!Of u nu van fietsvakanties houdt, gastronomie of wandelen, in Bubbio zit u goed.
Bed and breakfast Ca d'Becon is een kleinschalig vakantieverblijf dat is ontstaan na een zorgvuldige restauratie van een oud uit stenen opgebouwd huis waarbij het unieke karakter van het huis bewaard is gebleven. Zo ook twee opvallende voorbeelden van vakmanschap uit het verleden: de oude werkplaats van de karrenmaker en een even oude zaag voor boomstammen die bij de huidige ingang staan. Ooit gemaakt in het begin van 1900 door Opa Becon, de opa van de eigenaar Gianfranco.
Deze B&B ligt in dát deel van Piemonte dat tussen Le Langhe en Monferrato ligt, tussen Piemonte en Liguria. Er is hier een buitengewone variatie in het landschap en juist dit maakt het gebied zo bijzonder.

Er is ruimte voor Campers met aansluiting voor water en electra.

Aangesloten bij FIAB en Albergabici (een verzamelpunt voor liefhebbers van fietsvakanties en wandelvakanties). Via de website van Ca d'Becon worden fietsroutes gegeven.
De eigenaar spreekt voornamelijk Italiaans, maar dan wel met een groot hart en liefde voor zijn omgeving en voorouders. Met handen en voetenwerk en gebrekkig Engels, komt u hier thuis in een stukje authentiek Italië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten