zaterdag 20 maart 2010

Mysterie in Monferrato


In Brusasco, een middeleeuws dorpje in het Noorden van Italië (regione Piemonte) middenin de Monferrato-wijngaarden, is het prima toeven in de weekenden van Maart en April. La Locanda del Biru organiseert gezellige en originele Italiaanse avonden. Voor wie van een extra glaasje wijn houdt, kan er een overnachting geboekt worden in Cá Borgo Vecchio, een charmant en authentiek onderkomen om heerlijk weg te dromen.

MAART
Zaterdag 20 en Zondag 21 Maart: Voorjaarsgerechten met bloemen.
Zaterdag 27 Maart: een origineel theaterstuk 'Life delict' (“Delitto dal vivo”) waarbij ook u wordt betrokken in het spel. Verdeeld in teams moet u de geheime aanwijzingen vinden in de verschillende kamers en de puzzel oplossen. Vervolgens een heerlijk diner om bij te komen van de inspanning. Tot slot wordt u het hele mysterie onthult.

APRIL
Zondag 4 April: Paaslunch
Maandag 5 April: Paaslunch in de salon of op het terras met antipasti, grigliata mista (mixed grill) en zoetigheden. Ook leuk is het reserveren van een 'pranzo a sacco': een dekentje en een mandje met lekkere hapjes van de Locanda die u ergens op de velden rondom kunt oppeuzelen.
Zaterdag 10 April: Voor allen Bier!!! Bier van Birrificio Abbà di Livorno Ferraris in combinatie met culinaire specialiteiten.
Zaterdag 24 April: Uitnodiging Diner met Delict: Commissaris Tourbillon en zijn assistente Lola onderzoeken plaats delict. Er is zojuist een moord gepleegd en er volgt meteen een onderzoek. Tussen de bezoekers zitten ook acteurs. Een diner midden in een grappig theaterstuk. Het eerste tafeltje die ontdekt wie de moordernaar is, ontvangt een verrassing!

Om het diner te reserveren:
La Locanda del Biru
Via G.R. Vercelli 15
Brusasco, Fraz. Marcorengo (TO)
011 915 1928
335 7669739

Om heerlik te dromen:
Cà Borgo Vecchio
Borgo Garibaldi 11
Brusasco (TO)
tel 3299059819

Geen opmerkingen:

Een reactie posten