vrijdag 23 april 2010

B&B Villa Lavanda: Overnacht bij Nederlanders in ApuliëVilla Lavanda - Apulië: het lekkerste ontbijt, alles in je eigen taal, gemakkelijk te vinden en centraal gelegen. Uitgerust en gebruind terug naar NL.
http://www.villalavanda.eu OF 00390804949904.

Bed and Breakfast Villa Lavanda is gelegen op het schitterende platteland van Puglia.
De Villa is aan 3 kanten omgeven door ruime veranda's, waar het heerlijk zonnen en luieren is en er is een zelfbedieningsbar op de overdekte veranda.

U kunt bij ons verblijven met een uitgebreid ontbijt, maar ook (deels) met half- of volpension. Voor alle duidelijkheid: we hebben geen restaurant, maar het is mogelijk bij ons met een meer uitgebreide verzorging te verblijven, ook indien dit om slechts enkele maaltijden gaat, mits tijdig aangegeven.


Verder verzorgen wij ook Lavendel- en Kookworkshops en arrangementen en een zeer bijzonder Eindejaarsarrangement met koken. Zie hiervoor ook onze website onder "Programma"
Op verzoek kunnen wij met u ook een arrangement op maat samenstellen. Aarzel niet het ons te vragen.

Omdat wij zeer centraal gelegen zijn in de streek is het goed mogelijk vanaf Villa Lavanda o.m. de volgende plaatsen te bezoeken:
Vele stranden aan zowel de Adriatische- als aan de Ionische Zee. De dichtstbijzijnde op 22 minuten.
Bari, Taranto, Monopoli, de opgravingen van Saveletri, Ostuni, Martina Franca en de Itrie Vallei, Lecce (Barok), Alberobello, de hoofdstad van de Trulli op 17 km, Matera met haar grotwoningen- en kerken, Polignano, Castellana Grotte, Gioia del Colle en nog vele andere plaatsen.
Ook is er een wijn- en olijvenroute.

Kijk vooral op onze website voor foto's van het bijzondere Puglia en Villa Lavanda.

Villa Lavanda heeft 3 kamers met een tweepersoons bed en 1 met 2 éénpersoonsbedden:
2 ruime kamers met tweepersoonsbed die een schitterende badkamer delen, een kamer met Italiaanse versie van de Oud-Hollandse bedstee (tweepersoons) met en-suite badkamer en een kamer met 2 éénpersoons bedden met en-suite badkamer. Verder is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een 3e bed of kinderbedje.

We hebben 3 fietsen te huur en voor alle duidelijkheid:
huisdieren zijn niet welkom klinkt zo onaardig, maar we hebben zelf honden en katten en daarom is het moeilijk daar nog andere dieren aan toe te voegen. Het is zeker niet omdat we niet van dieren houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten