vrijdag 23 april 2010

Vakantie bij Nederlanders in Umbrie - Last minute!


Polmone Turismo Verde in Umbria biedt de volgende Last Minutes in Umbrie:

'Simpatica' appartement
Buitenkansje in Umbrië wegens annulering: 20% korting vanaf 1 mei tot 22 mei voor 2 personen (vanaf € 296 p.w.). Kom genieten op de mooiste plek in de mooiste tijd van het jaar!

'Camino' apartement
Zoekt u nog echte stilte in een prachtige omgeving met een adembenemend uitzicht?
Profiteer dan bij ons in Umbrië van onze last minute van 8 tot 29 mei (vanaf € 400 p.w.).

'Simpatica' (sympathiek) is het kleinste appartement (45m²) van ons boerenhuis Polmone, een naam uit de oudheid voor de heuvel waarop in de 17e eeuw het boerenhuis is gebouwd. Polmone doet zijn naam eer aan: het is een plek waar je op adem kunt komen en tot rust komt temidden van de natuur. Het huis is gelegen bovenop een heuvel, omgeven door een prachtig panorama van de mooie valleien in de buurt van Monte Peglia.
'Simpatica' is gerestaureerd in stijl met een originele terracotta vloer en balken plafond.
Het apartement is erg gezellig, goed ingericht met aandacht voor details. Naast de woonkamer is een goed ingerichte open keuken. De woonkamer heeft openslaande deuren die uitkomen op een overdekt terras.
De slaapkamer met 2persoons bed is in traditionele stijl ingericht en heeft openslaande deuren die uitkomen op het overdekt terras. De badkamer is voorzien van douche, wc en wastafel.
Het terras ligt op het zuiden en biedt een fantastisch uitzicht over de heuvels van Pornello, wat het dichtstbijzijnde dorp is. Zelfs in de koudste maan kan kan men heerlijk op het terras zitten; het is overdekt en voorzien van comfortabele stoelen en een tafel.

'Camino' (66m²) is één van onze vier appartementen in het boerenhuis , 'Polmone' genaamd, dat op de top van een heuvel staat met een prachtig uitzicht op een mooie vallei in de buurt van Monte Peglia. 'Polmone' betekent 'Long' en is ook als een long: een plaats waar je op adem kunt komen en tot rust komt in direct contact met de natuur.
'Camino' is een appartement op de eerste verdieping voor vier personen en onlangs gerenoveerd met behoud van zijn oorspronkelijke stijl, met inbegrip van houten balkenplafond. Het appartement ontleent zijn naam aan de grote open haard (camino), dat in het midden van de keuken staat. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken en toch vol sfeer.
Er zijn twee slaapkamers, beide goed ingericht: één heeft een tweepersoonsbed , de ander een tweepersoonsbed én een eenpersoonsbed. Een gangpad leidt naar de badkamer, met douche, toilet en wastafel. Het terras van 'Camino' ligt op het zuid-westen waar de ochtendzon op schijnt. Het is uitgerust met comfortabele stoelen en een tafel. Er is een oude houtoven aanwezig die, tijdens de zomeravonden, nog gebruikt wordt voor het bereiden van de heerlijkste pizza' s.
De omliggende tuin (9000 m²) is ideaal om te zonnebaden en van een ongeëvenaard uitzicht te genieten van zonsopgang tot zonsondergang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten