dinsdag 29 juni 2010

Serravalle Designer Outlet


Gelegen tussen de glooiende heuvels van Gavi, ligt de prestigieuze Designer Outlet Serravalle, de grootste van Europa. Het wordt omringd door een prachtige omgeving en is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg Milaan-Genua.

Op ongeveer een uur van Milaan en Turijn en een half uur van de Ligurische Rivièra met prachtige landschappen en uitzichten als die van de Cinque Terre en andere beroemde plaatsen zoals het prachtige Portofino.
De outlet ontvangt meer dan drie miljoen bezoekers per jaar. Serravalle Designer Outlet, met 180 winkels : kleding, sportkleding en accessoires van de beste internationale namen zoals Bulgari, Diesel, Dolce & Gabbana, Prada, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo en nog veel meer. Het gehele jaar door gereduceerde prijzen van 30% tot 70% op de vorige seizoenen of collecties van overtollige productiecapaciteit.

We zijn er meerdere malen geweest. Het is gebouwd in oud italiaanse stijl met klein hier en daar een kleine piazza, fontijn en ijssalon. Het voelt alsof je in een dorp rondwandeld: geheel autovrij.

In de buurt ligt een riviertje de Scrivia waar we nog even hebben gepicknickt op het kiezelstrand, voeten in het water.

De naastgelegen mega-supermarkt is handig te combineren op de terugweg naar huis.

Goed te bereiken vanuit Ligurie Case Vancanze Riomaggiore (cinque terre) waar u een vakantieappartement huurt.
of
Hotel Mignon Alassio aan zee.

Ook vanuit Piemonte een prima verbinding. Het ligt tussen Alessandria en Genua.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten