donderdag 17 mei 2012

Reisgids 100% Noord-Italië


In Mei 2012 breidt uitgeverij Mo' Media haar aanbod uit met de reiogids 100% Noord-Italië. Italie2go heeft het voor jullie gelezen; het is een gids vol originele adressen terwijl ook de belangrijkste bezienswaardigheden niet ontbreken.


Favoriet
Noord-Italië is favoriet bij reizigers. Het is een bijzonder gevarieerd gebied met mondaine steden, middeleeuwse dorpjes, grote meren, heuvels met wijngaarden en stille strandjes.
100% Noord-Italië leidt je door dit gebied en brengt je langs niet te missen highlights, maar ook naar de bijzondere authentieke adressen waar nog niet iedereen is geweest.
Behalve de bezienswaardigheden per regio of stad, worden ook leuke weetjes gegeven en wordt afgesloten met overnachtingstips en tips waar te lunchen of dineren.

Handige extra's
De regiogids heeft een handige uitneembare wegenkaart in A2-formaat, zodat je zonder problemen de omgeving kunt verkennen. Aan de hand van goed omschreven autoroutes kan men plannen maken voor een weekje of langere vakantie. Met de bijgeleverde CD-ROM zet je alle adressen en omschrijjvingen bovendien eenvoudig in je navigatie-systeem (Garmin of TomTom).
Achterin de reisgids een 6-tal uitneembare wandelroutes.

Wat ons opviel is dat de regio FriuliVeneziaGiulia niet in meegenomen in de gids. Ook hadden we graag wat meer over Valle d'Aosta (Gran Paradiso), Dolomieten, Bloemenriviera en achterland gezien.
Desondanks zijn we enthousiast over hetgeen wél in de gids staat!!

Ook de gids 100% Noord-Italië mee op reis?
Het boekje is medio Mei 2012 te koop via www.100procenttravel.com voor de prijs van €24.95
ISBN: 978-90-5767-537-9
Auteur: annemarie Hofstra, Ellen Huijzer en Noortje ten Bokkum

Via onze nieuwsbrief verloten we volgende week een exemplaar dat wordt toegezonden door Uitgeverij Mo' Media! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief door hier te klikken!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten