dinsdag 15 januari 2013

Vroegboek korting voor Camping Don Diego

Camping Don Diego is als een Botanisch Park. Het ligt op een unieke positie: slechts 10 meter van zee middenin de Palmenrieviera! Typerend voor de Palmenriviera is het natuurlijke fijne witte strand dat zich uitstrekt tussen Grottamare en San Benedetto de Tronto. Er liggen hier nieuwe fietsroutes en het heldere ondiepe water is ideaal voor kinderen.Camping Don Diego ligt aan de Oostkant van Italië, in het gebied dat De Palmenriviera wordt genoemd. De camping is parkachtig opgezet ,met veel groen, ruimte en natuurlijk: palmbomen. De camping geeft directe toegang tot het strand van Grottamare dat al 10 opeenvolgende jaren de Blauwe Vlag heeft binnengehaald: een internationale waardering voor schone stranden en zee (morgen meer over de blauwe vlag op mijn blog).
De grote schaduwrijke plaatsen en service is bij de ANWB niet onopgemerkt gebeleven. Ze hebben de camping dan ook toegevoegd aan hun campinggids.
Een aantal extra's dat de camping te bieden heeft: gratis WiFi, bar, restaurant, pizzeria, market, wasmachine, kinderbed, animatie.
Ook bij Zoover is de camping goed beoordeeld: met een gemiddelde 8.5!

Meer over deze camping vindt u door hier te klikken. Gaat u met uw gezin? Informeer dan ook naar de speciale familie-aanbieding!

2013=2012
Reserveer of neem een vrijblijvende optie vóór 31 Januari: U verblijft dan voor de tarieven van 2012.

Kijk ook op www.campingdondiego.it voor details en foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten