donderdag 4 februari 2010

Nieuwsbrief over het Gardameer

Nieuwsbrief over het Gardameer


Het Gardameer is al vele jaren een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor Nederlanders en Belgen. Tijdens de voorjaars- en de zomervakantie trekken elk jaar tienduizenden landgenoten naar het azuurblauwe water van het grootste meer van Italië. Een groot aantal blijft terugkomen bij het meer, aangetrokken door het afwisselende landschap en het dolce vita in Italië.

Voor alle liefhebbers van het Gardameer die op de hoogte willen blijven van nieuwtjes en tips over het meer en omgeving hebben een aantal samenwerkende Gardameer-sites besloten om deze maand te starten met een gratis nieuwsbrief.

De nieuwsbrief zal aandacht besteden aan informatie en tips over uitstapjes, bezienswaardigheden en evenementen. Maandelijks wordt er , net als in onze Italie2go-nieuwsbrief, ruimte gereserveerd voor leuke gardameer gerelateerde video's, heerlijk Italiaanse recepten en nieuws over campings, hotels, restaurants en winkels.

Specialisten als de  Gardameer-startpaginaGardameer-NuGardameer.at , Gardasee.dk en de blogs  gardameer. blogspot  en  gardameer-vakantie.blogspot verlenen hun medewerking.

Aanmelden voor de Gardameer-nieuwsbrief kan hier.
 
We noemen alvast een aantal leuke accommodaties rond het Gardameer die direct bij de eigenaar te boeken zijn:
Camping:
Ruime standplaatsen, camperplaatsen of voor de trekker, is Campeggio Lombardi geschikt. Het ligt 2,5km. ten Noorden van Malcesine, in een rustige groene omgeving. Het is een compleet nieuwe camping dat in 2001 geopend is.
Appartement:
Een 6-persoons appartement op slechts enkele meters van de mooiste stranden van het Gardameer boekt u vanaf €462 per week in het centrum van Torbole. In het zelfde gebouw zijn ook 2- en 4-persoons appartemente te huur. Geschikt voor kinderen en actieve vakanties.
Appartement:
Gelegen tussen het meer van Cavedine (5 minuten) en de oevers van het Gardameer (15 minuten) in het gebied dat het Hoge Garda wordt genoemd vindt u 3 mooie appartementen in Maso Salim te Drena met zijn mooie kasteel. Voor 7 personen vanaf €420/week.
B&B:

Of gooi jezelf na een dagje Verona, Gardaland of Gardameer in de whirlpool van Bed an Breakfast Villa dei Pini in Valpolicella, een perfect uitvalspunt voor excursies. Bovendien maak je gebruik van de Welcome-card. Overnachtingen vanaf €60 per dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten