zondag 7 maart 2010

Crosspromotion-flyer

Italie2go richt zich op Nederlandstaligen die een vakantie-accommodatie zoeken in Italië. Vaak is ons publiek ook geïnteresseerd in andere Italië gerelateerde producten.
Van hieruit is ons idee gekomen een flyer te creëren met meerdere aanbieders van Italië-gerelateerde producten: de crosspromotion-flyer.

Op de voorzijde een algemeen verhaal over de aangeboden producten. Aan de achterzijde advertenties / banners van Italie2go en andere bedrijven. Een soort Italië-gids op papier.

Omdat alle mededeelnemers de flyers zullen uitdelen wordt het bereik veel groter dan wanneer je alleen een flyer uitdeelt. Stuur de flyers mee met verzendingen uit je webwinkel, deel ze uit op fairs, leg ze neer bij geïnteresseerde pizzeria's en Italiaanse restaurants.
De kosten zijn 35,50 euro ex btw (inclusief verzenden binnen Nederland). Alle deelnemers ontvangen 1400+ flyers.
De flyer wordt van het formaat ca.10x21 cm op de voorzijde staat algemene informatie over de deelnemende bedrijven en op de achterzijde is ruimte voor 7 balken van 9x2,5cm die door deelnemers kunnen worden ingevuld.

Deelnemers dienen zelf een ontwerp aan te leveren. Zij kunnen gebruik maken van de psd template http://www.italie2go.nl/userfiles/file/template.psd Of maak een bestand van 9x2,5cm 300dpi.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het contactformulier. Wanneer er 7 deelnemers zijn krijg je bericht.

NB. : Er worden alleen advertenties geplaatst die gerelateerd zijn aan Italië en/of Italiaanse producten

Voorbeeld:


Ga naar de website:
http://www.italie2go.nl/62/Crosspromotion___flyer/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten