woensdag 12 mei 2010

Foto-expositie Ron de HaasWie in Italië is of komt, in Pienza,Toscane om wat exacter te zijn, doet er goed aan een kijkje te nemen naar de fantastische foto' s van Ron de Haas die momenteel geexposeerd worden op een sublieme locatie (zie afbeelding hierboven): Hotel Relais Il Chiostro di Pienza met fantastische uitzichten over het Toscaanse heuvellandschap. Dit voormalige klooster ligt in het mooie Toscane.

Onlangs is Ron van Italia 365 naar Toscane geweest om zijn expositie in dit mooie Hotel-Realis te heropenen.

Ron is gek op Italië en legt de mooiste momenten vast met zijn camera. Mooie beelden dat het typische Italië weer geeft: een groepje bomen in het Toscaanse heuvellandschap, een rommelige 'alimentari', een uitzicht of een geparkeerde Vespa. Allen genomen vanuit een verrassende opstelling.
Zijn foto's zijn niet alleen te bezichtigen in Italië maar ook te koop via zijn webshop Italia365Bottega.
Zelf heb ik sinds ik in Italië woonde een zwak voor Vespa's (we hadden een Vespa 125). Dat mijn favoriet een detail is van een mooie oude Vespa, is dan ook niet zo vreemd.

Mocht u naar Italië gaan: Zowel het hotel als het restaurant is vrijwel het hele jaar geopend en vrij toegankelijk.
Overigens begreep ik van Ron dat het restaurant in dit hotel een uitmuntende en zeer verslavende keuken heeft: een gewaarschuwd mens telt voor twee!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten