maandag 24 mei 2010

Schud Valentino Rossi de hand

Wil jij Valentino Rossi persoonlijk ontmoeten? Doe dan mee aan onze actie ‘Meet the Doctor’ en schud de grote kampioen de hand tijdens de TT van Assen.

Deze actie van Motor.nl waarbij 2 VIP-gasten worden uitgeloot tijdens de TT in Assen spelen we graag aan u door.Wil jij op 24 juni tijdens de vrije trainingen voor de TT van Assen de hele dag VIP gast zijn van Dainese motorkleding en AGV helmen? Doe dan mee aan deze unieke actie. Vul op bijgaande link het antwoord op de volgende vraag in: Welke importeur levert Dainese motorkleding en AGV helmen aan de Nederlandse motorzaken?

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
A. Dainese
B. AGV Motorcycle Helmets and Safety Gear
C. D'Ieteren

Weet je het antwoord? Doe mee op de website van Motor.nl en stuur je antwoord in vóór 15 Juni 2010.

Uit alle goede inzenders worden slechts twee gelukkigen uitloten om VIP-gast te zijn tijdens de vrije trainingen van de TT van Assen op 24 juni. Die VIP-gasten zijn samen met andere genodigden de hele dag te gast in de Gold Club, waar ’s morgens al het ontbijt voor hen klaar staat en ’s middags een heerlijke lunch wordt geserveerd. Na de trainingen komt Valentino Rossi hen de hand schudden en antwoord geven op alle brandende vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten