woensdag 19 december 2012

Teambuilding anno 2013


Het begrip Teambuilding heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Het belang van een hecht team binnen een organisatie was al veel langer bekend, maar tegenwoordig weet men ook steeds originelere en efficiëntere teambuilding programma’s te ontwikkelen.
Op zoek naar een op maat gemaakt teambuilding programma in Italië? ANDIAMO! Services is een Italiaanse DMC die gespecialiseerd is in het organiseren van teambuilding activiteiten voor met name Nederlandse bedrijven. Een Nederlands/Italiaans team dat perfect inspeelt op de wensen van de klant, met een ruim aanbod door heel Italië.

Ontdek Rome per Segway, vind je weg tijdens een QR treasure hunt, ga raften op de Italiaanse rivieren, bezoek de spannendste sport evenementen of leer de beste pasta maken van een Italiaanse mamma.

Een leuk voorbeeld is Rome by Lens. Ontvang per groepje verschillende foto’s en vind de bijbehorende locaties. Het is een actieve en gezellige manier om Rome te ontdekken, waar snelheid en samenwerking bepalen welk team wint. Meer informatie over deze activiteit lees je op de Blog van ANDIAMO!

Ontdek samen met collega’s de mooiste steden en regio’s van Italië!
Een leuke manier om Italië te ontdekken samen met je collega’s, vrienden of familie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten